Ako často meniť zubnú kefku

A prečo používať bambusové zubné kefky

Zubári odporúčajú vymeniť zubnú kefku každé dva až tri mesiace. Priemerný človek tak za svoj život minie aspoň 350 zubných kefiek – to je dostatočne dobrý dôvod na to, aby sme sa snažili používať čo najekologickejšie kefky a netvorili zbytočný plastový odpad.

Aj preto sme sa rozhodli vyrábať kvalitné bambusové zubné kefky – ich rúčka je namiesto škodlivého plastu vyrobená z odolného a ľahko obnoviteľného bambusového dreva.

Zároveň sú tieto jemné a extra jemné kefky oveľa krajšie a príjemnejšie na dotyk ako bežné kefky.

Štetinky na našich kefkách sú vyrobené z materiálu s názvom DuPont a sú upevnené bez použitia lepidla – ide o najkvalitnejšie štetinky, ktoré sú trvácne, ekologickejšie a príjemné aj na citlivé zuby a ďasná.

Naše zubné kefky s dizajnom vyrobeným na Slovensku máme teraz k dispozícii vo výhodných setoch alebo až v ôsmich rôznych farebných variantoch. A tak, ako každý z nás je originálom a unikátnym kúskom, aj v našej ponuke nájdeš možnosť vytvoriť si vlastnú originálnu bambusovú zubnú kefku so svojim menom. Že už jednu máš, tak obdaruj aj svojich kamarátov a rodinu. Fantázii sa medze nekladú a tento darček určite poteší každého.

Tipy kedy meniť kefku a ako predĺžiť jej životnosť:

1. Vymieňajte svoju zubnú kefku približne každé tri mesiace, nech ostane ústna dutina zdravá. Kefku nechajte uschnúť v stojane na kefky.

2. Netlačte na zuby. Pri silnom tlaku na zuby počas umývania sa zubná kefka opotrebuje rýchlejšie.

3. Po prekonaní choroby vymeňte svoju zubnú kefku za novú! Nechcete predsa dostať 2x tú istú chorobu .

Naše ekologické zubné kefky môžeš používať nielen doma, ale vziať si ich so sebou aj na cesty. No a cestovanie, znamená aj balenie. Niet väčšieho zdroja nečistôt, ako cestovná taštička na kozmetiku. Preto sme pripravili aj praktické no najmä ekologické bambusové balenie, ktoré oceníš nielen na cestách.

Ži vďaka našim kefkám ekologickejšie každé ráno i večer. Ďakujeme, že myslíš na budúcnosť nás všetkých.

Nákupný košík